Näin parannetaan näkyvyyttä sosiaalisissa medioissa


Täällä on hyviä vinkkejä ja ohjeita näkyvyyden parantamiseksi sosiaalisissa medioissa.

Postausten sisällöt ja niiden jakaminen

Älä luo sisältöä pelkästään sosiaalista mediaa varten, sisältö koostetaan yrityksestä itsestään, mutta myös muista alaan liittyvistä uutisista. Ketä käyttäjät ovat ja mitä he haluavat lukea?

Sisältöjen markkinoiminen on yhtä tärkeää kuin kiinnostavan sisällön tarjoaminen. Sisällön markkinoimiseen tehdään oma strategia ja tietenkin eri palvelujen sisältöjä mainostetaan ristiin niiden välillä. Sekoittele eri palvelujen sisältöjä linkittämällä Youtuben sisältöä Twitteriin ja Twitterin Facebookiin jne, koska eri palveluissa jaetaan erityyppisiä sisältöjä. Mikä video voisi tukea tiettyä postausta tai olisiko jossain sopiva kuva tähän statuspäivitykseen?

Ajoitus ja kävijäseuranta

Seuraa mihin aikaan käyttäjät käyvät eniten sivuillasi ja millaisia vaikutuksia erilaisilla sisällöillä on. Kävijäseurannan avulla analysoidaan ja parannetaan sisällön osuvuutta ja tutkitaan milloin on paras aika laittaa sisältö näkyville.

Kommentointi

Sosiaalisuus on vuorovaikutusta. Kysy statuksissa kysymyksiä, koska käyttäjän on helpompi kommentoida kysymyksenä esitettyyn statukseen. Kommentteihin kannattaa myös vastata ja etenkin silloin kun keskustelussa herää lisäkysymyksiä aiheesta.

Yhtenäiset ulkoasut

Ammattimainen ja yhtenäinen ulkoasu kaikissa sosiaalisen median sivustoissa yhtenäistää käyttäjäkokemuksen. Käytä samoja värejä, tyylejä, logoja ja kuvia kaikissa sosiaalisen median sivuissa. Tämä auttaa käyttäjää hahmottamaan minkä yrityksen sivulla hän on ja jättää samalla yrityksen ulkoasun mieleen.

Mainokset

One response to “Näin parannetaan näkyvyyttä sosiaalisissa medioissa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: